Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Deerskin Swisswool Glove Ladies - ID: 1029

HestraDeerskin Swisswool Glove Ladies

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Deerskin Swisswool Glove Ladies från Hestra

Hestra Ladie´s Deerskin Swisswool Glove är en skön och följsam hjortskinnshandske med ullisolering. Nyhet säsongen 2012/2013. 
Deerskin Swisswool Glove är en riktigt fin handske i hjortskinn. Isoleringsmaterialet är Hestra ullisolering Swisswool.

Denna varma och härligt följsamma hjortskinnshandske är en av de stora nyheterna inför säsongen 12/13. Handsken har Hestras nya ullisolering Swisswool, som består av naturliga fibrer, luftigt bundna till varandra med hjälp av majsstärkelse.
Ullens fina egenskaper isolerar handsken bra även i kalla temperaturer men är behaglig även under lite mildare dagar på grund av materialets  ventilerande förmåga. Handsken har ett tunt och lent merinoullfoder närmast handen.
 
Egenskaper för Hestra Ladie´s Deerskin Swisswool Glove 
 • Yttermaterial: Hjortskinnn.
 • Isoleringsmaterial: Swisswool.
 • Innerliner: 80 % merinoull. 20 % PLA
Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Tillverkning sker i egna fabriker vilket medför god kontroll över produktionskedjan och en högkvalitativ slutprodukt. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål.

Mer från Hestra

Visa alla Vardagshandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!