Deerskin Swisswool Glove Men's - ID: 2047

HestraDeerskin Swisswool Glove Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Deerskin Swisswool Glove Men's från Hestra

Hestra Men's Deerskin Swisswool Glove är en, som namnet antyder, hjortskinnshandske med ullisolering. Nyhet inför säsongen 2012/2013. En riktigt varm och skön handske.
Följsam och härlig handske med yttermaterial i hjortskinn. För värmeisoleringen står ullisoleringen Swisswool vilken beståt av naturliga fibrer luftigt bundna till varandra. Kombinationen skinn och ull ger en värmande handske men även en välventilerad sådan  som gör att den fungerar även varmare dagar. Närmast handsken är det ett tunt lent merinolullfoder.
 
 Härligt följsam hjortskinnshandske, som är en av de stora nyheterna inför säsongen 12/13. Modellen har vår nya ullisolering Swisswool, som består av naturliga fibrer som är luftigt bundna till varandra med hjälp av majsstärkelse. På grund av ullens fina egenskaper värmer handsken bra i kalla temperaturer men är även behaglig under lite mildare dagar på grund av den ventilerande förmågan. Handsken har ett lent merinoullfoder närmast handen.
 
Egenskaper för Hestra Men's Deerskin Swisswool Glove
 • Yttermaterial: Hjortskinn.
 • Isolering: Swisswool.
 • Lining: Merino wool.
 • Halvpiqué.
 • Utvändiga sömmar på ovansidan av handen.
 • Blixtlås. 
Med anor från 1936 tillverkar Hestra några av våra absoluta favoriter när det gäller handskar och vantar. I Hestras breda sortiment hittar du någonting för alla personer och alla tillfällen, oavsett om det rör sig om vantar för träning eller för vardag. Familjeföretaget Hestra har i över sjuttio år drivits från de småländska skogarna.

Mer från Hestra

Visa alla Vardagshandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!