Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Gore-Tex XCR Performance - ID: 1163124

HestraGore-Tex XCR Performance

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gore-Tex XCR Performance från Hestra

Hestra Gore-Tex XCR Performe är en slitstark handske med Gore-Tex XCR som gör den vind-/vattentät och extra ventilerande. Egenskaper för Hestra Gore-Tex XCR Performe:
 • Yttermaterial: Ovandel av vind-/vattentät och ventilerande Proton/Entrant GII 5000 polyamidväv. PU Digital i innerhanden.
 • Insert: Gore-Tex XCR.Isolering: Fiberfill.
 • Foder: Bemberg/polyamid.
 • Detaljer: Wolf Paw, dragband med kardborrlås.
Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Tillverkning sker i egna fabriker vilket medför god kontroll över produktionskedjan och en högkvalitativ slutprodukt. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!