Isaberg Flextron Tum - ID: 1163564

HestraIsaberg Flextron Tum

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Isaberg Flextron Tum från Hestra

Hestra Isaberg Flex är en medellång alpinhandske i följsamt softshell­material för maximal rörelsefrihet. Snölås hindrar snö från att tränga in i handsken. Vind- och vattentätt CZone-membran ventilerar ut fukt. YTTERMATERIAL Ovandel i vind-, vattentätt och ventilerande HESTRA Flextron 4-vägsstretch. Impregnerad nötnappa på handens insida. MEMBRAN CZone. ISOLERING Fiberfill. FODER Bemberg/polyester. DETALJER Snölås.
Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Tillverkning sker i egna fabriker vilket medför god kontroll över produktionskedjan och en högkvalitativ slutprodukt. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!