Rechargeable Heating Gl - ID: A004540

HestraRechargeable Heating Gl

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rechargeable Heating Gl från Hestra

En vidareutvecklad version av Hestras nytänkande skidhandske med värmeslingor i fingrarna för kalla vinterdagar, perfekt för skidåkare som lätt fryser om händerna. Temperaturen justeras smidigt i tre lägen beroende på väder. Längre modell med snölås passar dig som behöver en varm, vind- och vattentät följeslagare.

Egenskaper:
YTTERMATERIAL Ovandel i vind-, vattentätt och ventilerande HESTRA Triton/Flextron polyamidväv. Impregnerad nötnappa på handens insida.
ISOLERING Polyester.
LINING Bemberg/polyester.
DETALJER Integrerade värmeslingor. Värmeindikator. Kontrollpanel. Batterificka. Uppladdningsbara/utbytbara batterier. Förböjda fingrar. Vattentäta dragkedjor. Snölås. Dragband med kardborre.

 

Uppskattad batteritid: Högstanivå 2 timmar, mellannivå 4-5 timmar och lägstanivå 8-10 timmar. 

Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Tillverkning sker i egna fabriker vilket medför god kontroll över produktionskedjan och en högkvalitativ slutprodukt. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!