Seam Sealed Shell Mitt - ID: 1163480

HestraSeam Sealed Shell Mitt

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Seam Sealed Shell Mitt från Hestra

Hestra Seam Sealed Shell Mitten är en mångsidig vind-/vattentät och ventilerande handske i 3-lagersväv och tejpade sömmar. Hestra Seam Sealed Shell Mitten går att kombinera med flera av Hestras foder. Fungerar även bra som en överdragshandske.

Yttermaterial
Hela handsken i vind-/vattentät och ventilerande 3-lagers Hestra Proton 10 000 nylonväv. Polyuretan i innerhanden.

Detaljer
Snölås, dragband med engreppsspänne. Karbinhake, handcuffs. Tejpade sömmar.


Med anor från 1936 tillverkar Hestra några av våra absoluta favoriter när det gäller handskar och vantar. I Hestras breda sortiment hittar du någonting för alla personer och alla tillfällen, oavsett om det rör sig om vantar för träning eller för vardag. Familjeföretaget Hestra har i över sjuttio år drivits från de småländska skogarna.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!