Touch Point Liner - ID: A015010

HestraTouch Point Liner

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Touch Point Liner från Hestra

Touch Point Liner från Hestra är en följsam, mjuk och smidig liner i konduktivt material. Perfekt för dig som vill behålla handskarna på när du använder touch screens under löpturen eller vandringen. Den fungerar även utmärkt som ett basfoder under dina tjockare handskar när det är riktigt kallt.
Egenskaper: 
 • 60% modakryl 38% viskos 2% carbon 
 • Material för pekskärmar 
 • Tvättbar i maskin 
 • Passar i de flesta skalmodeller 
 • Handens omkrets mäts med ett måttband, 20 m.m ovan klykan mellan tumme och pekfinger. Handens längd är densamma som avståndet mellan handleden och långfingrets topp.
Egenskaper för Touch Point Liner:
Yttermaterial: Syntet
Handskmodell: Femfingerhandske
Membran: Nej
Vattentäta: Nej
Vindtäta: Nej
Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Tillverkning sker i egna fabriker vilket medför god kontroll över produktionskedjan och en högkvalitativ slutprodukt. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!