Windstopper Glacier - ID: 1163130

HestraWindstopper Glacier

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Windstopper Glacier från Hestra

Hestra Windstopper Glacier är en ofodrad handske som fungerar fint till mycket. Tar lite plats och kan alltid få följa med.
Smidig och tålig klassisk ofodrad allroundhandske som lätt kan stoppas i fickan och användas vid blandade aktiviteter och tillfällen till vardags och i utelivet. Förstärkt på insidan för bra grepp och extra slittålighet.
 
Är den för kall kan den kombineras med en Liner inuti eller med en skalhandske utanpå för maximal flexibilitet.
 
Egenskaper:
 • Yttermaterial: Windstopper med PU-förstärkning.
 • Resår runt handled 
Med anor från 1936 tillverkar Hestra några av våra absoluta favoriter när det gäller handskar och vantar. I Hestras breda sortiment hittar du någonting för alla personer och alla tillfällen, oavsett om det rör sig om vantar för träning eller för vardag. Familjeföretaget Hestra har i över sjuttio år drivits från de småländska skogarna.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!