Akto Innertält Mesh - ID: 13833M

HillebergAkto Innertält Mesh

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Akto Innertält Mesh från Hilleberg

Hilleberg Akto Innertält Mesh är ett innertält i nät som kan användas separat, tillsammans med Tarp eller som innertält tillsammans med motsvarande modells yttertält.

Hilleberg Akto Innertält Mesh kan med fördel användas i varmt och torrt klimat för bästa ventilation samtidigt som det är garanterat insektsfritt. Spänn upp en Tarp över och du har regn- eller solskydd. OBS! Notera att inga stänger eller markpinnar ingår!

 


 • Höjd: 90 cm
 • Yta: 1,7 kvm
 • Stänger som behövs: 1 x 293 cm
 • Markpinnar som behövs: 8 st
Egenskaper för Akto Innertält Mesh:
Totalvikt: 540 g
Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

Mer från Hilleberg

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!