HillebergAltai Ul Basic

  Altai Ul Basic - ID: A030272

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Altai Ul Basic från Hilleberg

  Altai Ul Basic är ett enkelt, lätt och flexibelt grupptält från Hilleberg. Golv köpes separat. Obs, färgen på tältväven kan skilja sig från bilden. Läs mer längst ner på sidan
  Altai UL i ultralätta Kerlon 1200-väv är den perfekta grupplösningen, för både långa och korta turer där låg vikt är viktigast.

  Altai har enkelväggsdesign, och kan även användas som tält eller skydd under en tur.

  Sovplats för 6 eller mer är helt klart inga problem, och sittplatser upp till 12 personer. Ståhöjd i mitten tack vare dess konstruktion med mittstång.

  Altai är mest lämpad för användning under trädgränsen och i skyddad terräng, men står även pall för hårt väder året runt.

  Vill man minska ner vikten under sin vandring, kan man med fördel använda sig av stavar, skidor eller liknande istället för de åtta sidostängerna som medföljer.
   
  Yta: 9,7 m²
   

  * Tältets utseende: Alla produktegenskaper och mått, däribland tältets vikt och stängernas längd, kan variera något jämfört med vad som anges. Sådana skillnader kan uppstå på grund av ändringar i konstruktions- och produktionsprocesser och/eller naturliga variationer i materialen. Vävfärgning har naturliga variationer, så den verkliga tältfärgen kan se lite annorlunda ut än vad som visas här på vår hemsida.

  För ett par år sedan bytte Hilleberg nyans till en mörkare på alla yttertältsfärger. Detta pga. att vävarna blir mer UV-beständiga ju mörkare tälten är, och det som sliter mest och bryter ner vävarna är just solen.

  Egenskaper för Altai Ul Basic :
  Vikt: 4.3 kg
  Avsett för antal personer: 6 pers
  Vattenpelare på ytterduk: 55000 mm
  Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 340 x 340 x 200 cm
  Innertältsmått, max (längd x bredd x höjd): 340 x 340 x 200 cm
  Antal ingångar: 1
  Antal tältstänger: 9 st
  Antal tältspik: 16
  Yttertältsväv: Nylon
  Tjocklek yttertältsväv: 70 D
  Beläggning yttertältsväv: Silikon
  Golvväv: Nylon
  Tjocklek golvväv: 70 D
  Beläggning golvväv: Polyuretan
  Innertältsväv: Nylon/Polyamid
  Tjocklek innertältsväv: 40 D
  Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

  Mer från Hilleberg

  Visa alla Tältkåta

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!