Altai XP Yttertält - ID: A000476

HillebergAltai XP Yttertält

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Altai XP Yttertält från Hilleberg

Hilleberg Altai XP, Yttertält är ett flexibelt shelter med plats för sex sovande eller tolv sittande personer. Uppsättning görs med skidor, stavar, träd eller vad som passar bäst för tillfället. 3,1 kilo. Hilleberg Altai XP, Yttertält  är en universal och ideal lösning för grupper på tur. En rymlig samlingsplats som fungerar som komplement till övriga tält på vandringen eller som enda skydd på turen. Plats för 6 eller fler personer att sova och minst 12 sittplatser utmed väggen. Altai XP är tillverkad i Kerlon SP som är en otroligt stark polyesterväv med 15 kilos rivstyrka. Kraftiga blixtlås och stabila fästpunkter. 
 
Obeservera att här medföljer ej några stänger, här får man istället använda skidor, stavar, träd eller vad man har till hands för tillfället för uppsättningen. 
 
Egenskaper för Hilleberg Altai XP, Yttertält:
 
 
Material: Kerlon SP
Höjd yttervägg: 108 cm
Höjd i centrum: 200 cm
Diameter: 375 cm
Yta: 9,9 kvm
Vikt 3,1 kg
Altai XP, Yttertält inkluderar: tält, packpåse, 8 staglinor och instruktionsbok.
 
 
 
Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

Mer från Hilleberg

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!