Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Hilleberg Black Label - Black Label-tälten är våra allra mest mångsidiga tält och passar alla underlag och väder, från det finaste till det mest krävande. Deras lätthanterlighet och komfort gör dem idealiska på alla turer och till alla årstider, men även för allmän användning och den, som inte har så mycket erfarenhet.

Hilleberg Black Label

(23 produkter)

Black Label-tälten är våra allra mest mångsidiga tält och passar alla underlag och väder, från det finaste till det mest krävande. Deras lätthanterlighet och komfort gör dem idealiska på alla turer och till alla årstider, men även för allmän användning och den, som inte har så mycket erfarenhet. Samtidigt gör styrkan, stabiliteten och rymligheten dem perfekta i de mest extrema miljöer som till exempel polarregionerna, högalpin terräng, kalfjäll, öknar, stränder och liknande där starka vindar, tunga snöfall och slitande sand attackerar tälten. Materialens höga hållbarhet ökar livslängden och minskar risken för komplikationer – mycket viktigt på äventyr långt från civilisationen där möjligheten att laga tältet kan vara begränsad

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!