Hilleberg Black Label - Black Label-tälten är våra allra mest mångsidiga tält och passar alla underlag och väder, från det finaste till det mest krävande. Deras lätthanterlighet och komfort gör dem idealiska på alla turer och till alla årstider, men även för allmän användning och den, som inte har så mycket erfarenhet.

Hilleberg Black Label

(29 produkter)

Black Label-tälten är våra allra mest mångsidiga tält och passar alla underlag och väder, från det finaste till det mest krävande. Deras lätthanterlighet och komfort gör dem idealiska på alla turer och till alla årstider, men även för allmän användning och den, som inte har så mycket erfarenhet. Samtidigt gör styrkan, stabiliteten och rymligheten dem perfekta i de mest extrema miljöer som till exempel polarregionerna, högalpin terräng, kalfjäll, öknar, stränder och liknande där starka vindar, tunga snöfall och slitande sand attackerar tälten. Materialens höga hållbarhet ökar livslängden och minskar risken för komplikationer – mycket viktigt på äventyr långt från civilisationen där möjligheten att laga tältet kan vara begränsad

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!