Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Hilleberg Blue Label - Alla Hillberg Blue Label-modeller är designade för ett specifikt ändamål och tillverkas därför med de material som passar bäst i sammanhanget. Precis som tälten i kategorierna Black, Red och Yellow Label bygger Blue Label-modellerna på våra grundläggande designprinciper (säkerhet, mångsidighet, hanterbarhet, livslängd, komfort och låg vikt).

Hilleberg Blue Label

(4 produkter)

Alla Hillberg Blue Label-modeller är designade för ett specifikt ändamål och tillverkas därför med de material som passar bäst i sammanhanget. Precis som tälten i kategorierna Black, Red och Yellow Label bygger Blue Label-modellerna på våra grundläggande designprinciper (säkerhet, mångsidighet, hanterbarhet, livslängd, komfort och låg vikt). För Blue Label-modellerna gäller dock att egenskaperna inte bara är optimerade för den kategori tältet tillhör, utan även för särskilda ändamål.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!