Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Hilleberg Red Label - Red Label-tälten är utvecklade till både långa och korta turer och generellt mindre krävande förutsättningar under alla årstider som berg och skog, där man trots allt kan hamna i extrema situationer. De är med betoning på låg vilket gör det dem mindre passande för de värsta miljöerna och långa äventyren under svåra förhållanden.

Hilleberg Red Label

(39 produkter)

Red Label-tälten är utvecklade till både långa och korta turer och generellt mindre krävande förutsättningar under alla årstider som berg och skog, där man trots allt kan hamna i extrema situationer. De är med betoning på låg vilket gör det dem mindre passande för de värsta miljöerna och långa äventyren under svåra förhållanden. De kan dock klara kraftig storm och erfarna användare väljer ibland dessa tält för mer utmanande äventyr då de medvetet väljer den lättare vikten framför styrkan.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!