Hilleberg Tält - Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

Hilleberg Tält

(36 produkter)

En favorit bland friluftsentusiaster

Tälten från Hillberg älskas av friluftsentusiaster i alla åldrar. De är enkla att montera och av hållbar konstruktion som fungerar vid de flesta väder. Hillebergs tält går lika bra att montera på kalfjället som i den djupaste skogen och med ett smart ventilationssystem fungerar de även bra i såväl sommarsolsken som vinterkyla. Bland sortimentet hittar du kupoltält, allroundtält och tunneltält i storlekar som rymmer upp till sex personer.

Längre äventyr med rätt tält

Har du funderingar gällande vilket tält som passar just dig kan du läsa mer i respektive produktinformationsblad. Vi hoppas att ett tält från Hilleberg gör dina äventyr längre och roligare!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!