Hilleberg Tält - Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

Hilleberg Tält

(91 produkter)

En favorit bland friluftsentusiaster

Tälten från Hillberg älskas av friluftsentusiaster i alla åldrar. De är enkla att montera och av hållbar konstruktion som fungerar vid de flesta väder. Hillebergs tält går lika bra att montera på kalfjället som i den djupaste skogen och med ett smart ventilationssystem fungerar de även bra i såväl sommarsolsken som vinterkyla. Bland sortimentet hittar du kupoltält, allroundtält och tunneltält i storlekar som rymmer upp till sex personer.

Längre äventyr med rätt tält

Har du funderingar gällande vilket tält som passar just dig kan du läsa mer i respektive produktinformationsblad. Vi hoppas att ett tält från Hilleberg gör dina äventyr längre och roligare!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!