The best of Scandinavian Outdoor

Fri frakt från 499 kr

Fria returer

30 dagars öppet köp

Klimatkompenserade frakter

Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt Hilleberg
Kaitum 3 GT Grønt
Kaitum 3 GT Rødt
Kaitum 3 GT Sand
Grønt
Kaitum 3 GT Grønt
Hilleberg
101688
101688
Hilleberg

Kaitum 3 GT Grønt

price15 895 kr
  • Fri frakt över 499 kr Fri frakt över 499 kr
  • Fria returer Fria returer
  • 30 dagars öppet köp 30 dagars öppet köp
Produktinformation
Hilleberg Kaitum 3 GT från Hilleberg är ett enastående tält som erbjuder maximalt användarutrymme, överlägsen komfort och imponerande styrka till ultralåg vikt. Obs, färgen på tältväven kan skilja sig från bilden.

Hilleberg Kaitum 3 GT med förlängd absid, utvecklades som ultralätta komplement till våra Keron och Keron GT-modeller, men är nu självklara i sortimentet på helt egna meriter. Både två och trepersoners Kaitum, och deras GT-versioner är idealiska för turer där låg vikt prioriteras före maximal styrka, och där extra komfort värderas högt, men full 4-säsongers kapacitet och bästa väderskydd också är nödvändiga faktorer. Kaitum och Kaitum GT's ultralätta Kerlon 1200 väv och DAC Featherlite NSL 9 mm stänger bidrar till att hålla vikten till ett minimum samtidigt som de har tillräcklig styrka för alla förhållanden. Beprövad tunneltältsdesign med dubbla ingångar och två absider ger oslagbar komfort och flexibilitet. Båda modellerna är idealiska för friluftsliv där lägret flyttas varje dag. De är lika lämpliga oavsett turens längd, eller om man vistas i skyddad terräng eller ovanför trädgränsen. Kaitum och Kaitum GT är redo att klara hårda förhållanden på kalfjäll i de mest skiftande väder, och är lika lämpade för varma förhållanden då den främre delen av absiderna kan rullas undan helt för maximalt luftflöde.

Tack vare konstruktionen med två ingångar/två absider i ultralätta material är Kaitum/Kaitum GT utomordentligt rymliga utan att göra avkall på styrka och låg vikt. Vandrare älskar tältens låga vikt och komfort, medan cyklister och paddlare dessutom värdesätter den behändiga packvolymen. Allt detta tillsammans med de utmärkta 4-säsongersegenskaperna gör Kaitum/Kaitum GT till många vintertältares och alpinisters val. Det generösa golvutrymmet, de lodräta innertältsgavlarna och nästan vertikala sidorna gör tälten till de kanske bästa lättviktstälten på marknaden för långa användare. Nya Kaitum GT har med den förlängda absiden ännu generösare utrymmen, och tilltalar därför de äventyrare - inbegripet vandrare, vintertältare, jägare, klättrare, långturscyklister och paddlare - som önskar extra utrymme och flexibilitet. Utan stor viktökning erbjuder GT-versionerna såväl en normalstor, som en förlängd absid med två ingångar, en på sidan och en i fronten på motsatt sida. Kaitum GT blev redan i utvecklingsstadiet en favorit för flerdagars turer, då det erbjuder så mycket mer utrymme för både utrustning och matlagning, trots en ringa viktökning.

* Tältets utseende: Alla produktegenskaper och mått, däribland tältets vikt och stängernas längd, kan variera något jämfört med vad som anges. Sådana skillnader kan uppstå på grund av ändringar i konstruktions- och produktionsprocesser och/eller naturliga variationer i materialen. Vävfärgning har naturliga variationer, så den verkliga tältfärgen kan se lite annorlunda ut än vad som visas här på vår hemsida.

För ett par år sedan bytte Hilleberg nyans till en mörkare på alla yttertältsfärger. Detta pga. att vävarna blir mer UV-beständiga ju mörkare tälten är, och det som sliter mest och bryter ner vävarna är just solen.

Artikelnummer:
A030251 2788
|
P101688
|
101688
Egenskaper
Leverantörens artikelnamn: Kaitum 3 GT grønt
Leverantörens färgnamn: Grønt
Innertältsväv: Nylon/Polyamid
Innertältsmått, max (längd x bredd x höjd): 220 x 165 x 105
Antal ingångar: 2
Avsett för antal personer: 3
Tjocklek innertältsväv: 30
Tjocklek golvväv: 70
Antal tältstänger: 4
Tjocklek yttertältsväv: 30
Beläggning golvväv: Polyuretan
Golvväv: Nylon
Antal tältspik: 22
Antal absider: 2
Mått absid 2 (längd x bredd x höjd): 105 x 185 x 89
Vattenpelare på ytterduk: 5000
Vattenpelare på golv: 15000
Mått absid, max (längd x bredd x höjd): 180 x 185 x 105
Beläggning yttertältsväv: Silikon
Yttertältsväv: Nylon
Storlek: OneSize
Totalvikt: 4100 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 505 x 185 x 105 cm
Hilleberg
Recensioner
(8)

Andra tittade även på

Komplettera med

Bli Outnorth Member

Som medlem får du poäng på allt du handlar, personliga erbjudanden, förtur till utvalda kampanjer och mycket mer.