Nallo 3 Innertält Mesh - ID: 13633M

HillebergNallo 3 Innertält Mesh

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Nallo 3 Innertält Mesh från Hilleberg

Hilleberg Nallo 3 Innertält Mesh är ett innertält i nät som kan användas separat, tillsammans med Tarp eller som innertält tillsammans med motsvarande modells yttertält.

Hilleberg Nallo 3 Innertält Mesh kan med fördel användas i varmt och torrt klimat för bästa ventilation samtidigt som det är garanterat insektsfritt. Spänn upp en Tarp över och du har regn- eller solskydd. OBS! Notera att inga stänger eller markpinnar ingår!

 • Höjd: 105 cm
 • Yta: 3,4 kvm
 • Stänger som behövs: 1 x 328 + 1 x 285 cm
 • Markpinnar som behövs: 6 st
Egenskaper för Nallo 3 Innertält Mesh:
Totalvikt: 890 g
Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

Mer från Hilleberg

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!