Tri-Peg - ID: A008550

HillebergTri-Peg

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tri-Peg från Hilleberg

Tri-Peg är en markpinne i aluminium som väger väldigt lite. Precis som Hillebergs V- och Y-pegs är även Tri-Pegs guld-anodiserad för hög synlighet.  Dess triangulära form tillhandahåller styrka och god hållkraft i alla typer av underlag. De genomtänkt mjuka, polerade hörnen designades specifikt för den  ultralätta 2 mm marklinan som vi använder till våra tresäsongerstält.


Egenskaper:
Material: 100% aluminium
Mått: 14cm
Vikt: 9 gram/st
Säljs i 10-pack
Tälten från Hilleberg såg sina första soluppgångar under 1973. Det var då Bo och Renate Hilleberg lanserade det nya tältet KEB, som man reste med inner- och yttertält samtidigt. Detta var helt nytt på 70-talet och sedan dess har Hilleberg varit ledande i utveckling och produktion av högkvalitativa lättviktstält.

Mer från Hilleberg

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!