Alphamix Yellow 150g - ID: A069843

HolmenkolAlphamix Yellow 150g

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alphamix Yellow 150g från Holmenkol

Alphamix Yellow 150g från Holmenkol är en av de mest kända grundvallorna på marknaden och används flitigt vid träning. Den används som valla till många av världscupåkarnas skidor och dess goda rykte är obestridbart. Lättarbetade vallor med hög prestanda. Snötemperatur Alphamix 0° - -4°.
Holmenkol specialiserar sig på ytbeläggningar inom sport och är det äldsta skidvaxmärket i världen. De har varit experter på ämnet endast sedan 1922. Det är ett företag som står för bästa prestanda inom textilvård. I tillägg till bästa kvalitet och användarvänliga verktyg, så är Holmenkol även övertygande i sin expertis och har många värdefulla tips och tricks för bästa möjliga vaxning.

Mer från Holmenkol

Visa alla Valla

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!