Houdini

-
Houdini är ett ledande svenskt outdoorvarumärke för hållbara funktionskläder. Att göra bra saker, förflytta gränser, köra hårt och att ha kul - det är deras sätt att leva.

Houdini

(403 produkter)

Att göra bra saker, förflytta gränser, köra hårt och att ha kul – det är Houdinis livsstil. Houdini är ett ledande svenskt outdoorvarumärke för hållbara funktionskläder som tillsammans med en brokig skara forskare, artister, designer och äventyrare förflyttar gränserna för hur funktionskläder för utomhusbruk ska tillverkas. Varje Houdini-produkt är utvecklad för att göra en skillnad både för slutanvändaren och för världen, nu och i framtiden. De tror även på konceptet less is more – och att mångsidig produktprestanda, minimalistiska konstruktioner och tidlös estetik skapar möjligheter snarare än begränsningar. En stor del av Houdinis produkter har omvandlats från att ha en linjär till en cirkulär livslängd. Det innebär att de flesta av produkterna kan återvinnas och återskapas genom ett slutet återvinningssystem. För att förlänga produktlivslängden ytterligare och för att kunna erbjuda alternativa sätt att konsumera, erbjuder Houdini uthyrning av kläder, second hand-försäljning och lagningstjänster. Houdini använder tillsammans med sina kunder återvinning, uthyrning, lagning och återanvändning som ett sätt att skapa en ny, vacker och hållbar outdoorindustri.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!