Houdini

-
Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De har ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Houdini

(398 produkter)

Att göra bra saker, förflytta gränser, köra hårt och att ha kul – det är Houdinis livsstil. Houdini är ett ledande svenskt outdoorvarumärke för hållbara funktionskläder som tillsammans med en brokig skara forskare, artister, designer och äventyrare förflyttar gränserna för hur funktionskläder för utomhusbruk ska tillverkas. Varje Houdini-produkt är utvecklad för att göra en skillnad både för slutanvändaren och för världen, nu och i framtiden. De tror även på konceptet less is more – och att mångsidig produktprestanda, minimalistiska konstruktioner och tidlös estetik skapar möjligheter snarare än begränsningar. En stor del av Houdinis produkter har omvandlats från att ha en linjär till en cirkulär livslängd. Det innebär att de flesta av produkterna kan återvinnas och återskapas genom ett slutet återvinningssystem. För att förlänga produktlivslängden ytterligare och för att kunna erbjuda alternativa sätt att konsumera, erbjuder Houdini uthyrning av kläder, second hand-försäljning och lagningstjänster. Houdini använder tillsammans med sina kunder återvinning, uthyrning, lagning och återanvändning som ett sätt att skapa en ny, vacker och hållbar outdoorindustri.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!