Airborn Chimney - ID: A007742

HoudiniAirborn Chimney

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Airborn Chimney från Houdini

Multifunktionell, lätt bandana i Airborn SilkMerino™. Tillverkad i en perfekt blandning av naturliga funktionsmaterial. Kombinationen av silke och merinoull ger dig en bandana som är mjuk, bekväm och som kommer att hålla dig sval när du är varm, och som kommer att ge värme när det är kallt . Silket gör bandanan slitstark, ullen håller dålig lukt borta. Passar till resa, träning, vandring eller skidåkning. En bandana som kommer att vara med dig i många år och när den är utsliten, lägg den i komposten!

Egenskaper: 

 • Naturligt antibakteriell.
 • Tillverkad av biologiskt nedbrytbara fibrer.
 • Material: 75 % Merinoull, 25 % silke
 • Vikt: 20g

 

Egenskaper för Airborn Chimney:
Material: Merinoull
Membran: Nej
Ventilerad: Ja
Vindtät: Nej
Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De upptäckte för länge sedan textilindustrins smutsiga baksida och har därför ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Mer från Houdini

Visa alla Mössor & Halsdukar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!