Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Men's DeSoli Tights - ID: A045522

Nyhet!

HoudiniMen's DeSoli Tights

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's DeSoli Tights från Houdini

Låt naturen göra jobbet. Det är designidén bakom DeSoli Tights från Houdini, ett par underställsbyxor i 100% merinoull. Det tunna, mjuka ulltyget gör byxorna väldigt mångsidiga och kommer hålla dig varm när du åker skidor, cyklar, vandrar eller cyklar till jobbet. Herrstorlekar. Ullen kommer från Australien och är garanterad mulesing-fri. Merinoull har många naturliga egenskaper och är en expert på värmereglering. Den håller dig varm när det är kallt och sval när det är varmt. Den behåller värmeegenskaperna även när den blir blöt och den motverkar naturligt dålig lukt.

Material
100% merinoull.
Egenskaper för Men's DeSoli Tights:
Material: Merinoull
Materialvikt: 150 g/m2
Dragkedja: Nej
Vikt: 140 g
Flatlocksömmar: Nej
Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De upptäckte för länge sedan textilindustrins smutsiga baksida och har därför ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Mer från Houdini

Visa alla Underställsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!