Men's Mix Mid Tights - ID: 222124

HoudiniMen's Mix Mid Tights

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Mix Mid Tights från Houdini

Knälånga supersköna tights tillverkade av återvunnen fiber. Sköna att ha dra på under byxorna kalla dagar. Mix Mid Tights har varmare tyg bak och tunnare på framsidan för att du ska få både värme och ventilation - där du vill ha den. Houdini M's Mix Mid Tights är knälånga tights tillverkade av återvunnen fiber. Mjuk microfleece närmast huden ger en skön känsla. Paneler i tunnare material skyddar mot överhettning och släpper ut fukten när det är varmt. 

Egenskaper:
 • Liksom på alla Houdini-kläder har tightsen mycket bra värme-/vikt förhållande
 • Slät jersey på utsidan gör att andra plagg glider lätt utanpå
 • Midjepanel med extra höjd i svanken
 • Vikt: 128 gram
Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De upptäckte för länge sedan textilindustrins smutsiga baksida och har därför ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Mer från Houdini

Visa alla Underställsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!