Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Power Wrist Gaiters - ID: 328154-1

HoudiniPower Wrist Gaiters

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Power Wrist Gaiters från Houdini

Houdini Power Wrist Gaiters är ett par handledsvärmare i Premium Polartec Power Stretch från Houdini. Houdini Power Wrist Gaiters med tumhålen fungerar de som en halvhandske. Utan tumhålen håller de handleder och underarmar varma medan du har händerna fria. Perfekta att använda för klättring, cykling, turskidåkning eller bara en kylig dag på stan. Men även perfekta när du sitter vid datorn. Dessa handledsvärmare ger mycket bra isolering och fuktreglering. Går även att använda som armbågsskydd om du väljer en större storlek. 
Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De upptäckte för länge sedan textilindustrins smutsiga baksida och har därför ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Mer från Houdini

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!