W's High Noon Jeresy - ID: A004379

HoudiniW's High Noon Jeresy

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om W's High Noon Jeresy från Houdini

Långärmad tröja i uppdaterad modern farfarsmodell med tumhål (tummar upp för såna detaljer!) i mjuk silke/merinoblandning. 

Skön tröja som torkar på ett ögonblick och är naturligt antibakteriell. Naturliga funktionsmaterialen silke och merinoull ger en tunn tröja men som håller fantastiskt bra. Tillverkad i Houdinis Airborn SilkMerino. En unik blandning av silke och merinoull. Förmodligen en av de tunnaste ull- och silkesprodukterna i denna kategori, på marknaden just nu. Om du vill ha en tröja att känna dig torr och bekväm i är High Noon Jersey ett skönt val. När den är utsliten kan du lägga den i komposten! 

 

Egenskaper: 

 • Förlängda ärmar med tumhål.
 • Knappar i halsöppningen.
 • Inga sömmar vid belastningspunkterna.
 • Tillverkad av biologiskt nedbrytbara fibrer.
 • 150 g

 

Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De upptäckte för länge sedan textilindustrins smutsiga baksida och har därför ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Mer från Houdini

Visa alla Underkläder

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!