Women's Scrap Me Up Slim Dip Boxer - ID: 161590

HoudiniWomen's Scrap Me Up Slim Dip Boxer

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Scrap Me Up Slim Dip Boxer från Houdini

Tight färgglad boxertrosa tillverkad i Liquid Skin-färgblock som blivit över i Houdinis produktion. De är gjorda i bekväm 4-vägs stretch, snabbtorkande och snälla mot miljön. Mjuka, lätta och följsamma boxertrosor med effektiv fukttransport och 4-vägs stretch. Houdini strävar efter att allt spillmaterial i deras fabriker ska användas. Alla plagg i Scrap Me Up-serien består av material som annars skulle slängas. Placeringen av de olika färgerna kan variera beroende på vad som blir över från övrig produktionen.

 

Egenskaper:

 • Alpha-sömmar för optimal komfort och perfekt passform. 
 • Inga sömmar vid belastningsytorna.
 • UV-skydd SPF 50+.
 • 72% nylon, 28% elastan

 

Houdini är det svenska företaget som bestämt sig för att designa om outdoorbranschen från grunden. De upptäckte för länge sedan textilindustrins smutsiga baksida och har därför ägnat de senaste 25 åren att skapa hållbara alternativ. Tillsammans med en brokig skara forskare, konstnärer, äventyrare och innovatörer skapar Houdini sina tekniska, minimalistiska plagg som hjälper dig att upptäcka världen utan att påverka den negativt.

Mer från Houdini

Visa alla Badkläder

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!