Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Norska House of Hygge etablerades 2004 och står idag för de kanske bästa och säkraste lösningarna för den som vill testa slakkline eller slackline. Produkterna är kopierade men oöverträffade. House of Hygges paket innehåller allt du behöver för att komma igång och med House of Hygges lösningar krävs det inga knopar. Du kan gå säkert på din lina oavsett om det är i parken eller på fjället.

Gör konster eller öva på din balans

House of Hygges paket innehåller allt du behöver för att komma igång med slackline såsom jordborr, a-frames och linor i varierande längder. Det fantastiska med House of Hygges lösningar är att det inte krävs några knopar för att säkert fästa linan. Du kan gå säkert på din lina oavsett om det är i parken, på fjället eller hemma i trädgården. Att montera linan är busenkelt. Med hjälp av dubbla ratchets kan du spänna den till önskad hårdhet. På din slackline kan hoppa och göra konster eller bara öva på din balans.

Roligt för hela familjen

Har du funderingar kring några av våra slacklineprodukter kan du läsa mer i produktbeskrivningen. Oavsett om du är amatör eller erfaren kan du enkelt montera linan och öva på balansen. Samla hela familjen och testa tillsammans!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!