10m Basic Kit - 35mm - ID: A030612

House of Hygge10m Basic Kit - 35mm

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 10m Basic Kit - 35mm från House of Hygge

Basic Kit är ett set som innehåller allt du behöver för att komma igång. Den är väldigt enkelt att sätta upp, fäst mellan två träd eller liknande. Du kan välja längden på linan, beroende på avståndet mellan träden och vilken nivå du befinner dig på. Ju mindre avstånd, desto lättare är det.


Egenskaper för 10m Basic Kit - 35mm:
Bredd: 35 mm
Vikt: 1700 g
Brottstyrka: 40 kN
Maxlängd: 1000 cm
Norska House of Hygge etablerades 2004 och står idag för de kanske bästa och säkraste lösningarna för den som vill testa slakkline eller slackline. Produkterna är kopierade men oöverträffade. House of Hygges paket innehåller allt du behöver för att komma igång och med House of Hygges lösningar krävs det inga knopar. Du kan gå säkert på din lina oavsett om det är i parken eller på fjället.

Mer från House of Hygge

Visa alla Slackline

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!