BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Arctic Fusion Tube Kit - ID: A031286

Kampanj

HydrapakArctic Fusion Tube Kit

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Arctic Fusion Tube Kit från Hydrapak

Arctic Fusion Tube Kit är ett premium tubsystem som håller vattnet flytande i extremt låga temperaturer. I ena änden finns Hydrapaks bitventil och i andra änden Plug-N-Play fäste. Arctic Fusion Tube Kit är perfekt för vintersporter och håller vattnet flytande i många timmar. Isen hör hemma på berget - inte i ditt vätskesystem! Arctic Fusion Tube Kit är lätt att rengöra tack vare att alla komponenter är avtagbara.

Arctic Fusion Tube Kit är designad för en mängd olika vinteraktiviteter. Tuben har idealisk hårdhet för smidig hantering och ventilen är isolerad med både baskåpa och dammkåpa. Arctic Fusion Tube Kit är 100% BPA & PVC fri.

Längd: 914.4 mm
Diameter: 6 mm
Isolering: 3 mm

Material: Termoplastisk Polyuretan, Silikon, HDPE
Egenskaper för Arctic Fusion Tube Kit :
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 6x914,4 mm
Öppningens diameter: 6 mm
Isolerad: Ja
Hydrapaks produkter är framtagna för att hålla i de tuffaste miljöerna. Atleter världen över förlitar sig på Hydrapaks produkter så att de kan uppnå sitt absolut bästa. Det är det här som har drivit Hydrapak sen starten och kommer att fortsätta driva Hydrapak in i framtiden.

Mer från Hydrapak

Visa alla Tillbehör Vatten

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!