Elite 1,5 L - ID: A031289

HydrapakElite 1,5 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Elite 1,5 L från Hydrapak

Elite 1,5 har rätt kapacitet, oavsett om du tränar, är ute på äventyr eller båda delarna. Elite 1,5 får lätt plats i din packning eller väst, är läckagesäker och helt reversibel för enkel rengöring. Bäst av allt, det är byggd för att hålla en livstid att straffa spår.
Elite 1,5 har en bred förslutning för enkel påfyllning och sluter helt tätt. Bitventilen Blaster™ har ett rejält flöde som sluter tätt efter varje klunk för att förhindra läckage. Systemet Plug-n-play™ låter dig enkelt koppla på och av röret vid påfylling. Elite 1,5 kan vändas ut och in för rengöring och tål att diskas på översta hyllan i diskmaskinen. Elite 1,5 är tillverkad av extremt tålig, slitstark TPU och har RF-svetsade sömmar för överlägsen hållbarhet och elasticitet. Elite 1,5 kan frysas eller fyllas med varmt vatten, max temp 60 ° C. Elite 1,5 är 100% BPA och PVC-fri.

Dimensioner:
310 mm x 147 mm 

Material:
Termoplastisk Polyuretan, Silikon, HDPE

Hydrapaks produkter är framtagna för att hålla i de tuffaste miljöerna. Atleter världen över förlitar sig på Hydrapaks produkter så att de kan uppnå sitt absolut bästa. Det är det här som har drivit Hydrapak sen starten och kommer att fortsätta driva Hydrapak in i framtiden.

Mer från Hydrapak

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!