Seeker 2 L - ID: A031294

HydrapakSeeker 2 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Seeker 2 L från Hydrapak

Seeker 2 L är Hydrapaks ultra-lätta, slitstarka vätskesystem för camping, backpacking och många andra aktiviteter. Seeker 2 L blir lika liten som en knytnäve och kan enkelt fästas vid packningen eller hänga från ett träd. Seeker 2 L kan frysas för att användas som kylklamp eller fyllas med varmt vatten (max temp 60 °) för att hålla dig varm. Tillverkad av extremt tålig, slitstark TPU & RF svetsade sömmar har Seeker 2 extremt god slitstyrka och elasticitet. Seeker 3 L är något för alla äventyrslystna! För att rengöra en Seeker 2 L, kan du diska den i diskmaskinen på översta hyllan. Alternativt rengörs Seeker 2 L med varmt vatten, diskmedel och en flaskborste.

Material:
Termoplastisk polyuteran, HDPE

Detaljbilder visar Seeker 3 L men designen för Seeker 2 L är densamma.
Egenskaper för Seeker 2 L :
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 250,5 x 135,5 mm
Öppningens diameter: 42 mm
Isolerad: Nej
Vikt: 78 g
Rostfritt stål invändigt: Nej
Rostfritt stål utvändigt: Nej
Volym: 2000 ml
Hydrapaks produkter är framtagna för att hålla i de tuffaste miljöerna. Atleter världen över förlitar sig på Hydrapaks produkter så att de kan uppnå sitt absolut bästa. Det är det här som har drivit Hydrapak sen starten och kommer att fortsätta driva Hydrapak in i framtiden.

Mer från Hydrapak

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!