Seeker Hydration Kit - ID: A052726

HydrapakSeeker Hydration Kit

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Seeker Hydration Kit från Hydrapak

Anslut Seeker Hydration Kit från Hydrapak till din Seeker vattenförvaring och du har ett komplett vätskesystem. Detta kit består av ett 42 mm skruvlock, ett flexibelt rör samt en blasterventil som säkrar ett snabbt flöde när du biter på denna och försluter så snabbt du tagit en klunk. Blasterventilen har även en on/off spärr. Med Seeker Hydration Kit slipper du krånga med läckande ventiler och rör som stryper tillförseln av vatten. Detta blir ett vätskesystem som låter dig fokusera på det du vill: Dina äventyr!
 • 42 mm screw cap attaches to the mouth of the Seeker
 • High-flow Blaster bite valve self-seals after each sip and features a twist on/off bar to prevent leaks when not in use
 • Flexible, non-kinking HydraFlex 36” drink tube provides a steady flow
 • Tube designed in the ideal durometer for easy routing
 • Safe and reliable, 100% BPA & PVC free
Hydrapaks produkter är framtagna för att hålla i de tuffaste miljöerna. Atleter världen över förlitar sig på Hydrapaks produkter så att de kan uppnå sitt absolut bästa. Det är det här som har drivit Hydrapak sen starten och kommer att fortsätta driva Hydrapak in i framtiden.

Mer från Hydrapak

Visa alla Tillbehör Vatten

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!