Ultraflask 300 - ID: A031297

HydrapakUltraflask 300

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultraflask 300 från Hydrapak

Ultraflask 300 är idealisk för snabb vätskepåfyllning direkt från din hand, bältet eller västen. Ultraflask 300 krymper efterhand som du dricker, vilket minimerar vattenrörelse. Ultraflask 300 ryms lätt i de flesta vätskevästar, vätskebälten eller packnings-fickor. Det mjuka materialet formar sig efter omgivande material vilket gör den bekväm att bära. Bitventilen har ett rejält flöde med autotätning efter varje klunk som eliminerar droppande. Den stora 42 mm öppningen gör påfyllning med is och dricka enkel. Ultraflask 300 är tillverkad av extremt tålig, slitstark TPU och RF svetsade sömmar för överlägsen hållbarhet och elasticitet. Ultraflask 300 kan frysas eller fyllas med varmt vatten (max temp 60 ° C). Ultraflask 300 kan diskas på översta hyllan i diskmaskinen. Ultraflask 300 är 100% BPA och PVC-fri.

Material:
Termoplastisk Polyuretan, Silikon, HDPE
Egenskaper för Ultraflask 300:
Bpa-fri: Ja
Öppningens diameter: 42 mm
Isolerad: Nej
Snabböppning: Nej
Vikt: 32 g
Rostfritt stål invändigt: Nej
Rostfritt stål utvändigt: Nej
Volym: 300 ml
Hydrapaks produkter är framtagna för att hålla i de tuffaste miljöerna. Atleter världen över förlitar sig på Hydrapaks produkter så att de kan uppnå sitt absolut bästa. Det är det här som har drivit Hydrapak sen starten och kommer att fortsätta driva Hydrapak in i framtiden.

Mer från Hydrapak

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!