Ultraflask 600 ML - ID: A031300

HydrapakUltraflask 600 ML

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultraflask 600 ML från Hydrapak

Ultraflask 600 ML är en praktisk flaska som passar perfekt i västen eller jackfickan. Det mjuka materialet krymper efterhand som du dricker vilket ger minimalt med vattenrörelser. Använd antingen bitmunstycket eller koppla på sugröret om du vill kunna dricka samtidigt som flaskan är placerad en bit ifrån dig. Ultraflask 600 ML ryms lätt i de flesta vätskevästar, vätskebälten eller packnings-fickor. Det mjuka materialet formar sig efter omgivande material vilket gör den bekväm att bära. Bitventilen har ett rejält flöde med autotätning efter varje klunk som eliminerar droppande. Den stora 42 mm öppningen gör påfyllning med is och dricka enkel. Det medföljer en avtagbar/justerbar slang till Ultraflask 600 ML; anpassa längden genom att korta ner slangen eller fäst den direkt på ventilen. Ultraflask 600 ML är tillverkad av extremt tålig, slitstark TPU och RF svetsade sömmar för överlägsen hållbarhet och elasticitet. Ultraflask 600 ML kan frysas eller fyllas med varmt vatten (max temp 60 ° C). Ultraflask kan diskas på översta hyllan i diskmaskinen. Ultraflask 600 ML är 100% BPA och PVC-fri.

Material:
Termoplastisk Polyuretan, Silikon, HDPE
Egenskaper för Ultraflask 600 ML:
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 70x165 mm
Öppningens diameter: 42 mm
Isolerad: Nej
Snabböppning: Ja
Vikt: 43 g
Rostfritt stål invändigt: Nej
Rostfritt stål utvändigt: Nej
Volym: 600 ml
Hydrapaks produkter är framtagna för att hålla i de tuffaste miljöerna. Atleter världen över förlitar sig på Hydrapaks produkter så att de kan uppnå sitt absolut bästa. Det är det här som har drivit Hydrapak sen starten och kommer att fortsätta driva Hydrapak in i framtiden.

Mer från Hydrapak

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!