Wide Mouth Lightweight 946 ml - ID: A068659

HydroflaskWide Mouth Lightweight 946 ml

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wide Mouth Lightweight 946 ml från Hydroflask

Wide Mouth Lightweight 946 ml från HydroFlask är en ultralätt flaska perfekt för vandringen och friluftslivet. Den håller din kalla dryck, kall upp till 24h och din varma dryck, varm i upp till 12h.
 • Slitstark 18/8 Pro-grade rostfri stålkonstruktion
 • TempShield ™ -isolering som eliminerar kondens och håller drycker kalla upp till 24 timmar och varma upp till 12 timmar
 • BPA-fri och ftalatfri
Egenskaper för Wide Mouth Lightweight 946 ml:
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 84x259 mm
Öppningens diameter: 84 mm
Isolerad: Ja
Snabböppning: Nej
Vikt: 335 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
Volym: 946 ml
Hydroflask håller ditt vatten iskallt på en varm sommarstrand. Och serverar en varm kopp kaffe på skidliften. Hydroflask kommer sitta tålmodigt bredvid din campingstol med iskall öl i sig medan du samlar ved till elden. Eller släcker din törst på en vandring: is, vatten, gå. Och fem timmar senare, efter du har kört genom skogen och klättrat 500 meter rakt upp, kommer du fortfarande ha is och vatten medans du njuter av utsikten. Hydroflask kommer ge dig en varm kopp te på en dimmig morgon, varm choklad för att locka med barnen på en snöig vandring, och en uppiggande klunk av "Bara-för-dig" under lördagens eftermiddags yoga. Hydroflask hänger inte bara med på resan. Hydroflask är med för att göra resan perfekt.

Mer från Hydroflask

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!