Dynamic Seamless Sports Bra - ID: A076475

Kampanj

ICANIWILLDynamic Seamless Sports Bra

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Dynamic Seamless Sports Bra från ICANIWILL

Dynamic Seamless Sports Bra är en sport-bh från ICANIWILL som är tillverkad med hjälp av den senaste seamless-teknologin. Sport-bhn har justerbara korsade axelband, uttagbara kupor och en snygg ICIW logga på bröstet i silverfärg.
 • Meshdetaljer för ökad ventialtion
 • 4-vägsstretch för maximal komfort
 • Tillverkade med minimalt svinn (fördel med seamless)
 • Modellen på bilden är 166 cm lång och bär storlek XS.
 • Material: 96% Polyamid, 4% Elastan
Egenskaper för Dynamic Seamless Sports Bra:
Material: Polyamid
Historien om ICANIWILL började med en enkel post-it lapp. När grundaren Gustaf Ollas satte upp den på spegeln i sitt badrum i Uppsala 2009 anade han inte att det var startskottet till en lång och framgångsrik resa. ICANIWILL är ett enkelt mantra, en utmaning till dig själv och resten av världen. Jag kan göra det och jag kommer att göra det. Grunden till affärsidén var att Gustaf noterade att det fanns förvånansvärt få företag och varumärken att välja mellan när det kom till träningskläder nichat mot den växande fitness- och crossfitvärlden. Han insåg snabbt att det fanns både stor potential och flera möjligheter. I 2014 flyttade han till företagets första lokal och mottog sin första försändelse på 100 tights - som snabbt sålde slut. De 100 tightsen blev snabbt 100 till och spridningen genom sociala medier i kombination med en utstickande design satte snabbt fart på verksamheten.

Mer från ICANIWILL

Visa alla Underkläder

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!