Women's Dia Ls Zip - ID: A033905

IcebreakerWomen's Dia Ls Zip

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Dia Ls Zip från Icebreaker

Women's Dia Ls Zip är en mycket bekväm fleecejacka från Icebreaker som är perfekt för kyliga kvällar och dagar. Tröjan är gjord utav Icebreakers RealFLEECE® material som är gjord utav en kombintion av merinoull och nylon för hållbarhet, värme och komfort. En utmärkt vardagströja som även är teknisk nog att bära till träningen eller under skidjackan som ett värmande mellanlager.
 • Material: RealFLEECE® 87% Merinoull, 10% Nylon, 3% Elastan
Egenskaper för Women's Dia Ls Zip:
Material: Merinoull
Dragkedja: Hellång
Huva: Nej
Antal fickor: 3 st
Icebreaker är specialister på merinoull som är en ren naturprodukt med flera unika egenskaper. Tack vare sina fina, tunna, krusiga och långa fibrer så känns merino mjuk och len mot huden. Materialet bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och blött samt andas extremt bra och ger en sval känsla när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden. Denna fiber anpassar sig efter temperaturen och du upplever bästa komfort i alla klimat. Icebreakers grundare, Jeremy Moon, startade icebreaker 1995. Redan från början insåg Jeremy att han endast ville jobba med den bästa kvalite av merinoull som inte kliar och som inte luktar. Icebreaker kontrakterar sina farmare på Nya Zealand som verkar på södra ön högt uppe i bergen. Här får Icebreaker den finaste, bästa kvaliten av superfine merino. De behövs inga förädlingsprocesser för att få fram materialet, en naturlig och miljövänlig produkt. Merino är en rasgrupp av tamfår som främst hålls för ullproduktion. Icebreakers merinofår ger den finaste fibern med en extremt fin stretch, de lever uppe i bergen ”Southern Alps” på södra ön på 2000 meters höjd. Där springer de helt fritt året runt på stora landarealer. Icebreaker är det första företaget i världen som undertecknar långsiktiga avtal med viktiga producenter av merinoull, baserade på ömsesidigt förtroende och engagemang för djurrätt och för miljön.

Mer från Icebreaker

Visa alla Mellanlager Tröjor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Du kan gräva ner en av våra tröjor och efter ett par månader har den förmultnat. Det enda som finns kvar är dragkedjan, trådarna och storlekslappen i nacken."


  Per Swartling, Säljare, VerticalX (Icebreakers svenska agentur)

  Miljö: Alla plagg har en streckkod så det går att spåra från vilken farm just ditt plagg kommer från. 
   
  Återvinning: Merinoullen kan grävas ner i jorden och återvinns på så sätt.
   
  Djur: All merinoull är mulesingfri. Är medlemmar i ZQQE och New Zealand Association of Merino.

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!