Icebug

-
Icebug är svenska greppexperten som gör skor för att alla ska kunna röra sig säkert, såväl sommar som vinter. I sortimentet finns Icebug skor för löpning, vandring och vardagsäventyr och när det gäller dubbat grepp är Icebug marknadsledande. Icebug jobbar aktivt för att höja ribban för hållbarhet i skobranschen.

Icebug

(75 produkter)

Icebug är ett ungt, svenskt företag som tillverkar skor specialiserade för vårt nordiska klimat. Skaparna av Icebug tröttnade på att det var omöjligt att hitta en sko som både var snygg och stabil. Därför skapade de Icebug. Genom att kombinera djärv design och starka färger med funktionalitet har man tagit fram en sko som sticker ut på marknaden. Skorna är utformade för att kunna användas på hal vintermark vilket gör dem optimala under det svenska vinterhalvåret.

Namnet Icebug är lånat från den lilla insekten med samma namn. Den saknar vingar och lever uppe på kalla bergstoppar, och precis som skon klättrar de på is utan att halka.

Icebug herr och dam

Vi har Icebug skor i både herr- och damutförande. Båda är skapade för ett aktivt liv i terräng och gör det möjligt att springa, vandra och promenera även vintertid. Flera av modellerna är försedda med dubbar för att garantera ett riktigt bra grepp. Icebugs skor och kängor ska fungera i alla väder. Därför hittar du både fodrade vinterskor och luftiga skor för svettiga sommarpass.

Olika modeller för olika fötter

Vi har alla olika fötter. Vissa har breda fötter, somliga smala och vissa har även behov av ett extra stöd kring foten som dämpar stötar och minskar trycket på fotsulan. Därför har Icebug tagit fram en mängd olika modeller som passar de flesta fötter, oavsett hur de ser ut. Genom att utgå från din egen fot och aktiviteten som du ska använda skon i, är det lätt att hitta en modell som passar just dig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!