Icebug

(48 produkter)
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Icebug är ett ungt, svenskt företag som tillverkar skor specialiserade för vårt nordiska klimat. Skaparna av Icebug tröttnade på att det var omöjligt att hitta en sko som både var snygg och stabil. Därför skapade de Icebug. Genom att kombinera djärv design och starka färger med funktionalitet har man tagit fram en sko som sticker ut på marknaden. Skorna är utformade för att kunna användas på hal vintermark vilket gör dem optimala under det svenska vinterhalvåret.

Namnet Icebug är lånat från den lilla insekten med samma namn. Den saknar vingar och lever uppe på kalla bergstoppar, och precis som skon klättrar de på is utan att halka.

Icebug herr och dam

Vi har Icebug skor i både herr- och damutförande. Båda är skapade för ett aktivt liv i terräng och gör det möjligt att springa, vandra och promenera även vintertid. Flera av modellerna är försedda med dubbar för att garantera ett riktigt bra grepp. Icebugs skor och kängor ska fungera i alla väder. Därför hittar du både fodrade vinterskor och luftiga skor för svettiga sommarpass.

Olika modeller för olika fötter

Vi har alla olika fötter. Vissa har breda fötter, somliga smala och vissa har även behov av ett extra stöd kring foten som dämpar stötar och minskar trycket på fotsulan. Därför har Icebug tagit fram en mängd olika modeller som passar de flesta fötter, oavsett hur de ser ut. Genom att utgå från din egen fot och aktiviteten som du ska använda skon i, är det lätt att hitta en modell som passar just dig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!