Acceleritas3 - ID: A002389

IcebugAcceleritas3

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Acceleritas3 från Icebug

Acceleritas3 är en minimalistisk sko, byggd för högt tempo i obanad terräng. Den nya versionen har ett nytt material i överdelen, med rejäl slitstyrka men med väldigt låg vikt. Acceleritas3 absorberar minimalt med vatten, en helt avgörande faktor för en sko med hela skogen som arbetsområde. Löpkänslan är fantastiskt tack vare en ny konstruktion av mellansulan som har minskat vikten ytterligare (sub-200 gram!) och gjort den än mer flexibel.  Sulan är optimerad för att greppa både på hårda och mjuka underlag, med en speciell gummiblandning och ett aggressivt mönster där lera leds iväg ut åt sidorna i diagonala kanaler enligt samma princip som gör att traktordäck greppar i lera. Insidan av hälkappan är fodrad med mikrofiber, det ger bättre hälgrepp för att undvika skavsår och blåsor, och ökar slitstyrkan. Lätta förstärkningar ger skydd mot slag, men tillåter foten att behålla sitt naturliga rörelsemönster så att alla muskler får arbeta som de ska. Ska vi sammanfatta Acceleritas i ett ord: Löpglädje! 
 
Egenskaper:
Överdel: Ripstop nylon / ProtecPU?
Foder: Snabbtorkande mesh (hälkappa i mikrofiber)
Mellansula: Lättvikts-EVA med ESS-stabilisator
Yttersula: Gummi
Vridstyvhet: Easy Flex
Drop: 4 mm
Dämpning: Responsive
Läst: Smal
Vikt: 195 gram (US9) 
 
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!