Acceleritas5 M RB9X - ID: A029295

IcebugAcceleritas5 M RB9X

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Acceleritas5 M RB9X från Icebug

Acceleritas5 M RB9X i herrmodell är en minimalistisk sko för den vana löparen. Acceleritas5 M RB9X är byggd för högt tempo i teknisk och krävande terräng. Tack vare sulans RB9X-gummi har Acceleritas5 M RB9X bästa tänkbara grepp på våta underlag, så man kan hålla samma fart över berghällarna oavsett om de är torra eller blöta. Acceleritas5 M RB9X är också en mycket populär sko för swimrun! Acceleritas5 M RB9X har en mjuk hälkappa där höjden är sänkt mitt bak för att öka komforten för hälsenan. Materialet i överdelen är utbytt till en väldigt följsam och luftig textil vars låga vikt nästan ger en känsla av att springa barfota. Acceleritas5 M RB9X absorberar minimalt med vatten, en helt avgörande faktor för en sko med naturens alla element som arbetsområde. Våtvikten är nästan lika låg som torrvikten! Tack vare den flexibla mellansulan och den låga sulprofilen får man en härlig löparkänsla. Insidan av den ny-designade hälkappan är fodrad med mikrofiber som ger bättre hälgrepp för att undvika skavsår och blåsor samtidigt som den också ökar slitstyrkan. Sulan är optimerad för att greppa både på hårda och mjuka underlag. RB9X-gummi format i ett mönster där lera leds iväg ut åt sidorna i diagonala kanaler enligt samma princip som gör att traktordäck greppar i lera.

Material
Övre del: Vävt nylon / skyddande polyuretan
Foder: Snabbtorkande mesh / mikrosuede (vattenavstötande polyestertyg i microfiber med en mockaliknande känsla) vid hälkappan
Mellansula: Formpressad Lätt EVA
Yttersula: RB9X


Egenskaper för Acceleritas5 M RB9X:
Yttermaterial: Syntet
Lättviktsmodell: Ja
Yttersula: Gummi/Syntet
Foder: Nej
Membran: Nej
Metalldubbar: Nej
Vikt per sko: 180 gr (USL7,5), 210 gr (US9) g
Reflexer: Nej
Drop: 4 mm
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!