Anima2 - ID: A002385

IcebugAnima2

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Anima2 från Icebug

Anima2 är en lätt trailsko för drivna löpare, perfekt för högt tempo på grusväg och stig. Sommarens version heter Anima2 och har uppgraderats en hel del. Snörsystemet har ändrats, från assymetriskt till symmetriskt (rakt) och även själva snöret är uppgraderat. Skon har också fått gummiblandningen RB9X som ger riktigt grymt grepp i tuffa förhållanden, våta som torra. Den fotformade lästen, som är lite vidare framtill, ger skon en anatomiskt korrekt form. Formgjutna snördetaljer fixerar hälens och vristens position, samtidigt som framfoten kan röra sig fritt. Förstärkt tå och hälkappa, samt heltäckande gummisula skyddar när man slår i hårda föremål. Låg sulhöjd ger god markkontakt och den smala sulprofilen vid hälen, tillsammans med det mjuka mellansulematerialet, gör att skon hjälper till att korrigera mot ett neutralt steg när man landar på ojämna underlag istället för att aggressivt slå över åt andra sidan. 
 
Yttersulan har uppgraderats till Icebugs nya RB9X-gummi som ger oslagbart grepp på vått och torrt underlag. Icebug har helt enkelt tagit sina erfarenheter från höghastighetslöpning i obanad terräng och ökat komforten med mer stötdämpning. Resultatet: En riktigt skön och lätt sko med så mycket löpkänsla att man lockas att använda den även för de pass man är tvungen att göra på asfalt.
 
Egenskaper:
Överdel: Knitted Textile / PU / TPU
Foder: Bakre delen med meshfoder och memory foam
Mellansula: Injicerad lättvikts-EVA 
Yttersula: Rubber 9 Extreme
Vridstyvhet: Easy Flex
Drop: 8 mm
Dämpning: Medium
Läst: Medium
Vikt: 265 gram (US9) 
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!