CERTO - ID: A002383

IcebugCERTO

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om CERTO från Icebug

Certo från Icebug är ett av de senaste tillskotten i Icebugs utbud av seriösa löparskor. Luftigt meshtyg med förstärkningar på de rätta ställena gör den till en idealisk trailsko för sommarpassen. Utrustade med Icebugs klibbigaste gummiblandning i sulan ger skorna stort förtroende när du springer i terräng som omväxlande består av blött och torrt, platt som sluttande. Skon har också fått gummiblandningen RB9X som ger riktigt grymt grepp i tuffa förhållanden, våta som torra. Överdelsmaterialen håller nere vikten och hälkappans ?closed cell?-konstruktion gör att skons våtvikt är riktigt låg. Runt överdelen finns en tredimensionellt formgjuten struktur som omsluter foten och bibehåller dess position över mellansulan även under intensiv aktivitet. Sulan har litet drop och hög vridstyvhet vilket borgar för mycket bra markkontroll på ojämnt underlag. Yttersulan är i det klibbigaste RB9X-gummit som ger oslagbart grepp på vått och torrt underlag. Certo är en stabil sko för väl lämpad den ambitiösa motionären eller på fötterna under långpasset även för en mer erfaren löpare. 
 
Egenskaper:
Överdel: Knitted Textile / PU / TPU
Foder: Bakre delen med meshfoder och memory foam
Mellansula: Injicerad lättvikts-EVA 
Yttersula: Rubber 9 Extreme
Vridstyvhet: Stability Flex
Drop: 5 mm
Dämpning: Medium
Läst: Medium
Vikt: 300 gram (US9) 
 
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!