Certo BUGrip© - ID: A004250

IcebugCerto BUGrip©

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Certo BUGrip© från Icebug

Certo BUGrip kombinerar vridstyvhet och stabilitet med löpkänsla, vilket är en mix som få andra skor lyckas uppfylla. Förstärkningarna kring häl- och tå partierna skyddar vid stenig och tuff terräng och överdelens Rip stop nylon är så pass vattenavvisande att fötterna är torra även vid löpning i lätt regn och snö. Yttersulans 17 dynamiska dubbar ger säkert grepp och möjliggör ett avslappnat löpsteg. Certo BUGrip är en perfekt vinterlöpsko för den vanlige motionären men även på långpassen för den mer erfarne löparen. Ytterligare fördelar med skons Rip stop nylon är dess slitstyrka och dess låga våtvikt, dvs att det inte absorberar vatten och därmed håller skons vikt nere även vid löpning i rejält blöta förhållanden. Sulan är vridstyv vilket brukar uppskattas vid långpass i ojämn terräng, då fötterna annars hela tiden får korrigera fotisättning helt på egen hand, sulans drop är dock lågt (5 mm) vilket bidrar till en härlig markkänsla. Dämpningen är välavvägd och eftersom skon är så pass stabil är Certo ett perfekt alternativ för längre löpning med ryggsäck, tex multisport. 
 
Egenskaper:
Överdel: Protec PU?/ Ripstop nylon / Outdry
Foder: Snabbtorkande mesh, innerhäl i mikrofiber
Mellansula: Lättvikts-EVA with TPU stabilisator
Yttersula: Gummi med BUGrip® 17 dubbar
Vridstyvhet: Stability Flex
Drop: 5 mm
Dämpning: Medium
Läst: Medium
Vikt: 325 gr (US 9)
Herrmodell, US-storlekar 
 
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!