Daphne-L BUGrip® - ID: A004266

IcebugDaphne-L BUGrip®

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Daphne-L BUGrip® från Icebug

Daphne är en lätt och moderiktig vinterkänga som har alla nödvändiga funktioner för att klara vintern. Fleecefodret inuti i kombination med höjden på kängan skapar ett varmt klimat för dina fötter. Den långa dragkedjan, som är elastiskt för att passa alla ben, gör det lätt att komma i och ur skon. Sulan, med de 16 ståldubbarna, gör att du kan gå säkert överallt, oavsett hur halt det är. Det är heller inga problem de dagar det bara är fläckvist halt. BUGrip-sulan greppar isen men beter sig samtidigt civiliserat på asfalt och andra underlag. Egenskaper:
Överdel: Polyester Canvas / Nubuckläder / Fleece
Foder: Fleece
Mellansula: EVA med Nylon shank
Yttersula: Gummi med BUGrip 16 ståldubbar
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!