Insoles Fat High - ID: A034809

IcebugInsoles Fat High

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Insoles Fat High från Icebug

Icebug Insoles Fat High är en innersula som ger maximal dämpning i kombination med dynamiskt valvstöd. Passar dig med höga fotvalv. Insoles Fat High är 5 mm hög och passar i de flesta skor som har löstagbar innersula. Sulan korrigerar fotens struktur och ser till att muskler och senor som har varit inaktiva länge börjar arbeta igen. Därför kan sulan kännas obekväm till en början och vi rekommenderar att endast använda sulan i någon eller några timmar först, för att sedan gradvis öka användningen. När du vant dig kan Insoles Fat High användas hela dagen både till träning och i skolan eller jobbet.

Uppbyggnad:
 • Meshfoder med effektiv fukttransport och låg friktion
 • Poliyou® stötdämpande specialskum med öppen cellstruktur
 • EVA stötdämpning som formar sig efter foten
 • PE som är formpressat och styvt, men ändå flexibelt. Ger fotsulan en tredimensionell passform och hjälper fotens biomekaniska stötdämpning
 • TPU som är formgjuten och har två upphöjningar vid sidorna av hälen. Återför rörelseenergin från hälisättningen med en mjuk trampolineffekt 
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!