Zeal3 Women's RB9X - ID: A029304

IcebugZeal3 Women's RB9X

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Zeal3 Women's RB9X från Icebug

Zeal3 W RB9X i dammodell är en innovativ sko för trail och OCR, konstruerad med en helt ny typ av mellansula. Mellansulans U-form gör den vridstyv men tack vare att den är formad i ett enda stycke är den fortfarande mjuk och följsam. Zeal3 W RB9X mellansula har en U-form som möjliggjort en utformning av hälkappan som skiljer sig från traditionella skor då den är mycket mjukare än vad som är vanligt. Hälkappans höjd är dessutom reducerad bak för att minska trycket på hälsenan. Mellansulan adderar inte bara stabilitet utan fungerar även som ett inbyggt skydd på skons sidor vid löpning i krävande terräng. Zeal3 W RB9X har en låg sulprofil vilket ger bra markkontroll. Yttersulan har ett rejält mönster med gummidobbar som verkligen får fäste även i mjuka underlag, t ex lera. Icebugs unika gummiblandning RB9X ger fantastiskt grepp på såväl våta som torra underlag. Överdelsmaterialet är lätt och följsamt samtidigt som det inte absorberar vatten. Zeal3 W RB9X våtvikt är därmed nästan lika låg som dess torrvikt. Zeal3 W RB9X har normal passform.

Material
Överdel: Polyester Textil/ Polyuretan
Foder: Lättfodrad med snabbtorkande mesh
Innersula: Ingen
Mellansula: Lättvikts-EVA med HGMS2®-teknologi
Yttersula: RB9X
Vridstyvhet: Medium flex
Dämpning: Medium
Läst: Medium
Egenskaper för Zeal3 Women's RB9X:
Yttermaterial: Syntet
Lättviktsmodell: Ja
Yttersula: Gummi/Syntet
Foder: Syntet
Membran: Nej
Metalldubbar: Nej
Vikt per sko: 250gr (US 9)/ 210gr (USL7,5) g
Reflexer: Nej
Drop: 6 mm
Icebugs design sticker verkligen ut i mängden. Det finns en tydlig identitet i färg och design som tilltalar många och som gör att man ofta känner igen ett par Icebugskor när man ser dom på stan.

Mer från Icebug

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!