• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Icer´s

(2 produkter)

Icer’s, säkerhetssulor är en dubbad extrasula som gör vinterns halka betydligt mindre av ett problem. Du kan ha dem på alla dina skor, och tar lätt av dem när du kommer in på känsligare golv på jobbet eller i butiker.

På 80-talet råkade Ross Hanson ut för en trafikolycka som gjorde det svårt för honom att gå. Särskilt i vintervädret hemma i Canada var det ett stort problem för honom att han inte kunde röra sig lika tryggt som innan hans olycka. När han letade efter effektiva halkskydd fann han tyvärr bara grejer avsedda för bergsklättrare eller löpare, inget för vanligt folk som bara vill kunna gå tryggt i halkiga förhållanden. Ross tog saken i egna händer och tillsammans med en kompis konstruerade han SuperSoles, vilka bygger på samma teknik som de dubbdäck vi har på bilarna. Företaget har seddan utvecklats mycket väl, och sulorna har förfinats till de praktiska och trygga halkskydd de är idag.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!