Royal Viking Sensirod Combo Pl - ID: A036201

Kampanj

IfishRoyal Viking Sensirod Combo Pl

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Royal Viking Sensirod Combo Pl från Ifish

Royal Viking Sensirod Combo Pl är ett revolutionerande pimpelspö kombinerat med FL60 pimpelrulle från Ifish som fungerar lika bra vinter som sommar. Heldragen grafitklinga som slipas platt mot toppen ger en suverän känsel samtidigt som man har kraft att kroka och drilla fisk. Den känsliga toppen registrerar minsta napp och man kan välja mellan tre olika aktioner. Spöna passar därmed för fiske med mormuska, vertikalpirk, balanspirk eller blänke.

Sensi Rods har färgad topp, 7 öglor, krokhållare, korkhandtag och ett rullfäste som kan hantera olika rullar.

Välj mellan Light, Medium och Hard. Skillnaden är aktionen. Både styrkan i ryggraden samt känsligheten i toppen. Light är alltså den
känsligaste av dem som man använder till Mormushka och så blir de styvare, i
Medium och hard som är för blänken och stor fisk.

Med rötter i Skandinavien och med en mångårig historia bygger Ifish utrustning ämnade för framtidens sportfiskare. Sverige och Norden erbjuder unika möjligheter till rekreation och sportfiske och Ifish har hämtat inspiration och idéer ur den kunskap och tradition som växt fram under årtionden. De vill att kunderna, gärna med ett spö i handen, ska få fortsätta att utforska och uppleva den nordiska naturen och allt vad den har att erbjuda. Ifish strävar efter att ta fram och utveckla den utrustning som behövs på ett långsiktigt hållbart sätt och med mångfalden av möjligheter i åtanke.

Mer från Ifish

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!