Inov8

(3 produkter)
Inov8 är löpning. De har med sin tro på naturlig löpning och en återgång till löpningens ursprungliga form hittat sin egen nisch i träningsbranschen. Där blomstrar de helt och hållet på egna meriter.

Inov8 är löpning. De har med sin tro på naturlig löpning och en återgång till löpningens ursprungliga form hittat sin egen nisch i träningsbranschen. Där blomstrar de helt och hållet på egna meriter.

Naturlig löpning

Grundtanken bakom Inov8 är att låta så få element som möjligt komma att förändra kroppens och fotens naturliga mekanismer. Istället för att lindra stöten som uppstår när foten nuddar marken med hjälp av mjuka sulor, litar Inov8 på fotens egen styrka att klara av löpningen. I fallet med Inov8 innebär det att det blir foten som kontrollerar och styr skon istället för tvärt om.

Lätta löparskor

Löparskorna som Inov8 tillverkar har snabbt blivit en favorit för många löpare. Löpare som vågar lita på kroppens egen styrka till hundra procent. Skorna är lätta och tillverkade i tåligt material vilket gör att du kan springa helt obehindrat med dem på fötterna. Köp dina skor från Inov8 redan idag och bli en del av den naturliga löparrevolutionen!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!