Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Inov8 är löpning. De har med sin tro på naturlig löpning och en återgång till löpningens ursprungliga form hittat sin egen nisch i träningsbranschen. Där blomstrar de helt och hållet på egna meriter.

Naturlig löpning

Grundtanken bakom Inov8 är att låta så få element som möjligt komma att förändra kroppens och fotens naturliga mekanismer. Istället för att lindra stöten som uppstår när foten nuddar marken med hjälp av mjuka sulor, litar Inov8 på fotens egen styrka att klara av löpningen. I fallet med Inov8 innebär det att det blir foten som kontrollerar och styr skon istället för tvärt om.

Lätta löparskor

Löparskorna som Inov8 tillverkar har snabbt blivit en favorit för många löpare. Löpare som vågar lita på kroppens egen styrka till hundra procent. Skorna är lätta och tillverkade i tåligt material vilket gör att du kan springa helt obehindrat med dem på fötterna. Köp dina skor från Inov8 redan idag och bli en del av den naturliga löparrevolutionen!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!