Oroc 280 - ID: A028763

Inov8Oroc 280

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Oroc 280 från Inov8

Oroc 280 from Inov8 är löparskor som briljerar i de svåraste terrängerna, speciellt på hal is och frusen mark. Metallspikarna av tungsten som sitter längs med mitten av yttersulan ger säkert grepp överallt. Oroc 280 har totalt 18 stycken metallspikar i yttersulorna och det garanterar ett oslagbart grepp. Varje spik sitter i mitten av en gummidubb, så när sulan träffar marken skjuter spiken ut och greppar terrängen. Ovansidan av skorna omsluter foten och skyddar mot grus och småsten från att leta sig in. DWR behandlade för att stöta bort vatten och hjälpa fötterna att hålla sig torra. Mellansula i komprimerad EVA för stötdämpning.
Egenskaper för Oroc 280:
Lättviktsmodell: Ja
Yttermaterial: Syntet
Yttersula: Gummi
Membran: Nej
Metalldubbar: Ja
Vikt per sko: 280 g
Drop: 6 mm
Inov8 är löpning. De har med sin tro på naturlig löpning och en återgång till löpningens ursprungliga form hittat sin egen nisch i träningsbranschen. Där blomstrar de helt och hållet på egna meriter.

Mer från Inov8

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!